Magunkról


Magyarországon a golfélet egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, ezért döntöttünk úgy, hogy új formában próbáljuk elérni a golfot űző sportemberek csoportját. A Nagy és Fiai Kft. működésének kezdete az 1991-es évre tehető, így bátran mondhatjuk, hogy munkatársaink megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a kereskedelem területén.

A golfeszközök és golfpályafelszerelések kereskedelmével 2005-ben bővítettük ki szolgáltatási területünket, majd 2006-ban megkaptuk az amerikai RangeKing Ltd és Standard Golf Ltd golfpálya- és driving range-felszerelésekkel foglalkozó cégek magyarországi, majd 2007-ben a romániai és bulgáriai disztribútor jogát. Ezenkívül folyamatos kapcsolatban állunk taiwani és kínai golflabda- és golfeszköz-gyártókkal. Ezen áruk minőség/ár aránya manapság nemcsak megközelíti, de néha meg is haladja a nyugat-európai vagy amerikai minőséget.


Továbbá a 2007-es évvel kezdődően - Magyarországon elsőként - indítottuk be új szolgáltatásunkat, golfautók bérbeadását mind rövid- mind hosszútávú bérleti konstrukcióval, melyről bővebb információt a
www.golfkocsi.hu oldalunkon talál.

Célunk a magyarországi és a közép-kelet-európai golfpályák felszerelésének magasabb minőségi szintre hozása, illetve ezen keresztül a golf, mint sport és szórakozás mind szélesebb körben való megismertetése Magyarországon, amihez próbálunk minőségi termékeink mindig versenyképes áraival hozzájárulni.

Köszönjük megtisztelő figyelmét!


A golflabda.hu csapata